Retur og bytte

Angrerett 

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Retten til å angre forutsetter at du senest innen 14 dager etter du mottar leveransen gir Lille Hvite Interiør melding om dette (jf. Angreretten § 25). Merk at angrerett ikke gjelder for kjøp under 300 NOK inkludert frakt - og tilleggskostnader (jf. angrerettloven § 2). 

Om du ønsker å benytte deg av angreretten så ta kontakt med oss. 

For at angreretten skal være gjeldende må produktet være tilbakelevert til oss i samme mengde og stand som du mottok den (jf. angrerettloven § 12 punkt a). dersom du bruker og undersøker varen(e) på en måte som går utover hva som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon og dette medfører at varen reduseres i verdi, kan Lille Hvite Interiør trekke fra et beløp tilsvarende verdireduksjonen i kjøpesummen som skal tilbakebetales. 

Alle produkter leveres tilbake til Lille Hvite Interiør innen rimelig tid ved bruk av angreretten. Du kan ikke sende varen i oppkrav til oss, samtidig har du risikoen for transport av varen tilbake til oss. Produktet sendes tilbake i originalemballasjen, samt med utfylt Angrerettskjema. Returen skal gjøres yil Lille Hvite Interiør i samsvar med gjeldende vilkår. 

Angreretten betinger at kunde bærer returkostnadene selv (jf. Angrerettloven § 8, punkt i). Dersom varene ikke kan returneres med normal post anbefaler vi posten.no eller PostNord.no for mer info og gjennomføring av retur av større pakker. Dersom forbrukeren uttrykkelig har valgt en annen type levering enn dette er det en kostnad som bæres av kunde (jf. Angrerettloven § 24). For å lage en returetikett/fraktetikett gjør du følgende:

  1. Gå på retur.lillehvite.no
  2. Bruk returkode: LilleHvite (case sensitive)
  3. Fyll inn ditt telefonnummer - Alternativt fyller du ut din kontaktinformasjonen manuelt
  4. MERK forsendelsen med ditt ordrenummer - Dette gjøres i feltet "AVSENDERS REFERANSE (IKKE PÅKREVET)". Ditt ordrenummer står i overskriften i e-posten fra oss.
  5. Velg kollistørrelsen som passer din pakke.
  6. Print ut fraktetiketten og levér inn pakken til nærmeste PostNord utleveringssted

 

Bytte 

Har du bestilt feil vare og ønsker å bytte varen innen 14 dager gjør du følgende:

1. Legg inn en ny bestilling på varen du ønsker å bytte til. Skriv ned det nye ordrenummeret du mottar i bekreftelsen. 

2. Fyll ut returskjema med ditt nye ordrenummer og kryss av for "Bytte" i returårsak. Du kan laste ned returskjema her. Spør gjerne om en returetikett. Fraktprisen for returen er den samme ved utsendelse. Bruk vår postadresse hvis du ønsker å returnere varens elv. 

3. Lever til nærmeste postkontor eller post i butikk. Normal behandlingstid er 7-14 dager etter vi har mottatt varen. 

Postadresse: 

Lille Hvite Interiør 
Storgata 11
4950 Risør